














#Dołącz_do_nas
Chcesz dołączyć do naszego zespołu? Wyślij swoje CV na adres: restauracja@boccanera.pl
Mateusz Kromka
Jego przygoda w gastronomi zaczęła się w 2010 roku zaraz po szkole gastronomicznej w restauracji Mamma Mia. Po 6 latach, dwóch latach emigracji i nabierania doświadczenia, poszerzania wiedzy i poznawania nowych smaków, trafił do Boccanery. Poza pracą, również kucharz, lecz kuchni średniowiecznej Europy, członek grupy rekonstruującej życie w Skandynawii początków wieków średnich. Pasjonat aktywnego wypoczynku i podróży. Niespełniony amator różnych instrumentów, relaksuje się poprzez muzykę i książkę. Główne motywacje? Nowe wyzwania, potrzeba sprawdzenia samego siebie i nauka. Napędza go pasja do kuchni i zgrany zespół.

Katarzyna Gronek
Swoją przygodę z gastronomią rozpoczęła w siostrzanej restauracji Mamma Mia. Dzięki zaangażowaniu i zdobytej wiedzy, trafiła do Boccanery. W wolnych chwilach lubi czytać książki i podróżować – szczególnie do Włoch.

Karolina Owsianka
Karolina związana jest z gastronomią od 15 lat. Swoją przygodę rozpoczęła z MSHG w siostrzanej Restauracji – Boscaiola. Prywatnie mama dwójki wspaniałych bliźniaków, z którymi spędza swój wolny czas.