• Tel. +48 12 422 17 08

#Dołącz_do_nas

Chcesz dołączyć do naszego zespołu? Wyślij swoje CV na adres: restauracja@boccanera.pl

General Manager

Karolina Owsianka

Z branżą restauracyjna związana jest od początku kariery zawodowej. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczęła w Boscaiola, aby niedługo potem stać się częścią zespołu Szarej Gęsi w charakterze managera. W Boccanerze od sierpnia 2017 roku. Prywatnie uwielbia spędzać czas w kuchni, jej pasją jest wypiek słodkości i ciast, którymi rozpieszcza przyjaciół. Ciekawa świata, każdą wolną chwilę spędza na podróżach.

Manager

Wiktoria Bezgan

Absolwentka filologii polskiej na Uniwersytecie Pedagogicznym. Z MSHG związana od 2017 roku. Początkowo zajmowała miejsce na stanowisku kelnerki w restauracji Mamma Mia, gdzie z czasem została supervisorem. Po dwóch latach objęła stanowisko managerskie. W Boccanerze od maja 2019. Prywatnie wielka fanka dobrego wina. Interesuje się boksem oraz językami obcymi.

Sous Chef

Mateusz Kromka

Jego przygoda w gastronomi zaczęła się w 2010 roku zaraz po szkole gastronomicznej w restauracji Mamma Mia. Po 6 latach, dwóch latach emigracji i nabierania doświadczenia, poszerzania wiedzy i poznawania nowych smaków, trafił do Boccanery. Poza pracą, również kucharz, lecz kuchni średniowiecznej Europy, członek grupy rekonstruującej życie w Skandynawii początków wieków średnich. Pasjonat aktywnego wypoczynku i podróży. Niespełniony amator różnych instrumentów, relaksuje się poprzez muzykę i książkę. Główne motywacje? Nowe wyzwania, potrzeba sprawdzenia samego siebie i nauka. Napędza go pasja do kuchni i zgrany zespół.

Manager

Katarzyna Nowak

Przygodę z gastronomią rozpoczęła w 2016 roku na stanowisku kelnerki, a następnie supervisora w restauracji The Spaghetti. Z potrzeby rozwoju trafiła do Boccanery. Pasjonują ją koty oraz sport – w wolnych chwilach podróżuje i relaksuje się w domu przy dobrym winie. Uważa, że w zespole najważniejsze jest wzajemnie zrozumienie żywego organizmu, jakim jest restauracja i wspólne, synergiczne działanie. W pracy z ludźmi najbardziej ceni sobie możliwość wzajemnej nauki.