• Tel. +48 12 422 17 08

#Dołącz_do_nas

Chcesz dołączyć do naszego zespołu? Wyślij swoje CV na adres: restauracja@boccanera.pl

Executive Chef

Robert Koczwara

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

Executive Chef

Dawid Balana

The adventure with cooking began at home, the passion for the kitchen was inflicted by Mirka’s father, he set his first steps in the catering school, after finishing school he trained his culinary workshop in Krakow restaurants. He spent two years in England studying in European and French cuisine. Privately, she is interested in traveling and a good book – not only about cooking.

Sous Chef

Mateusz Kromka

Jego przygoda w gastronomi zaczęła się w 2010 roku zaraz po szkole gastronomicznej w restauracji Mamma Mia. Po 6 latach, dwóch latach emigracji i nabierania doświadczenia, poszerzania wiedzy i poznawania nowych smaków, trafił do Boccanery. Poza pracą, również kucharz, lecz kuchni średniowiecznej Europy, członek grupy rekonstruującej życie w Skandynawii początków wieków średnich. Pasjonat aktywnego wypoczynku i podróży. Niespełniony amator różnych instrumentów, relaksuje się poprzez muzykę i książkę. Główne motywacje? Nowe wyzwania, potrzeba sprawdzenia samego siebie i nauka. Napędza go pasja do kuchni i zgrany zespół.

Sous Chef

Mirosław Biernat

Przygoda z gotowaniem rozpoczęła się w domu, pasją do kuchni zaraził Mirka tata, pierwsze kroki stawiał w szkole gastronomicznej, po skończeniu szkoły swój warsztat kulinarny kształcił w krakowskich restauracjach. Spędził 2 lata w Anglii dokształcając się w kuchni europejskiej i francuskiej. Prywatnie interesuje się podróżami i dobrą książką – nie tylko o gotowaniu.