• Tel. +48 12 422 17 08

#Dołącz_do_nas

Chcesz dołączyć do naszego zespołu? Wyślij swoje CV na adres: restauracja@boccanera.pl

Executive Chef

Robert Koczwara

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

Executive Sous Chef

Miłosz Randjelović

Przeprowadził się do Polski z Serbii po ukończeniu szkoły średniej. Jako kucharz pracuje od 10 lat. Warsztat doskonalił w krakowskich restauracjach, między innymi Wentzl i La Scandale. Specjalizuje się w kuchni włoskiej i bałkańskiej. W pracy ceni dobrą atmosferę, która jest rezultatem szacunku do współpracowników i dobrej organizacji pracy. Po pracy gra na gitarze, pływa i chętnie podróżuje. Zwiedził już między innymi Stany Zjednoczone.

Executive Sous Chef

Kamil Szczypczyk

Kamil z gastronomią związany jest od 5 lat. 4 lata prowadził siostrzaną restaurację Bianca. Pasjonat kuchni włoskiej. Miłośnik samochodów. Wolne chwile spędza aktywnie grając w squasha i chodząc po górach. Wieczorami odpręża się grając w bierki.